Breaking news

Anderlecht geeft overwinning uit handen na enorme blunder Gomez

Torrente wil Beerschot redden: Vergelijkbaar met wat Losada deed

Torrente wil Beerschot redden: "Vergelijkbaar met wat Losada deed"

Gepubliceerd: donderdag 2 december 2021 om 11:00do 02-12-2021 om 11:00

Javier Torrente heeft voor een nieuw elan gezorgd bij Beerschot. De opvolger van Peter Maes brengt vooral strijdlust en aanvallend voetbal. Dat was nochtans niet evident, vertelt de Argentijn aan Het Nieuwsblad

"Toen ik bij Beerschot aankwam, merkte ik dat de spelers een gebrek aan vertrouwen hadden", vertelt Torrente over zijn eerste weken. "Een groep is op zo'n moment op zoek naar oplossingen. We geloven in de manier waarop we vandaag spelen. Dat valt te vergelijken met wat Losada deed toen Beerschot kampioen werd in 1B en het lang goed deed in 1A."

Torrente wil het succes van Losada nu terugbrengen. "Ik kende Losada niet, maar ik heb veel matchen herbekeken en met spelers als Rapha (Holzhauser, red.), Tom (Pietermaat) en Jan (Van den Bergh) gesproken om te doorgronden hoe hij dacht. Ik zeg niet dat wat Peter Maes hier deed slecht was. Alleen was het misschien niet wat deze groep op dit moment nodig had. Ik denk dat we op de goeie weg zijn, nu moeten we bevestigen."

Donderdagavond wacht nog een mooie wedstrijd. Beerschot speelt dan in de Croky Cup tegen Standard. Die match heeft echter geen topprioriteit, want Beerschot staat nog altijd laatste in de Jupiler Pro League.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws