Paintsil (KRC Genk): “We hebben bewezen dat we achter Van den Brom staan”

Paintsil (KRC Genk): “We hebben bewezen dat we achter Van den Brom staan”

02-12-2021 08:22 Laatste update: 08:27
24

KRC Genk is uitgeschakeld in de beker. Een flinke domper na de nederlaag tegen Club Brugge in de competitie. Joseph Paintsil liet na afloop een reactie optekenen tegenover Het Nieuwsblad.

Het werd 3-3 en na penalty’s wist Club Brugge te winnen, een zware dobber. “Dit is zwaar om te incasseren, omdat we weten hoe belangrijk deze match ook voor de fans was. De tegengoals vielen te makkelijk, dat klopt. Maar je kan ook niet héél de wedstrijd druk blijven zetten en alles onder controle houden. Mentaal is dit zwaar, maar het leven gaat door. We zijn sterk genoeg om ons in de competitie te herpakken, zondag tegen Mechelen al. De focus zal er opnieuw zijn, we willen Play-off 1 nog halen.”

Volgens Paintsil is coach John van den Brom niet de schuldige. De Nederlander staat de afgelopen weken door de resultaten zwaar onder druk bij KRC Genk. “De ploeg staat achter hem, dat hebben we vandaag bewezen. Natuurlijk voelen we ons slecht door deze nederlaag, het was dan ook stil in de kleedkamer. Maar we mogen niet bij de pakken blijven zitten, hoe zwaar deze klap ook is.”