Beker zal het seizoen van Oostende niet redden, Kortrijk te sterk

01-12-2021 22:25
1

Bij KV Oostende gaat het van kwaad naar erger. In de Jupiler Pro League draait het al enkele speeldagen vierkant en sinds woensdag ligt KVO ook uit de Beker van België. KV Kortrijk haalde het met 1-0.

Oostende verloor haar laatste vijf competitieduels. In haar twee matchen slikte de kustploeg tien goals. Tegen Kortrijk wilde de ploeg van Blessin vertrouwen tanken, maar dat lukte niet ondaks dat Selemani al na drie minuten namens Kortrijk een strafschop miste.

Kortrijk was in de eerste helft baas, maar de weg naar het doel vinden leek te moeilijk. Pas na de pauze kwam de thuisploeg verdiend op voorsprong. D'Haene bracht voor en Gueye zette de 1-0 op het bord. Op het uur moest Gueye ook zijn tweede maakte, maar faalde.

Oostende kon geen vuist maken en buiten de laatste vijf minuten kwam het ook amper aan de goal van de thuisploeg. De 1-0 bleef op het bord, waardoor Oostende een nieuwe kater te pakken heeft, terwijl Kortrijk een ticket voor de kwartfinales pakte.