Breaking news

Anderlecht geeft overwinning uit handen na enorme blunder Gomez

OHL zet scheve situatie in het slot helemaal recht en stoot door naar kwartfinales

OHL zet scheve situatie in het slot helemaal recht en stoot door naar kwartfinales

Gepubliceerd: woensdag 1 december 2021 om 20:44wo 01-12-2021 om 20:44

Laatste update: woensdag 1 december 2021 om 20:50wo 01-12-2021 om 20:50

Oud-Heverlee Leuven is op het veld van KVC Westerlo door het oog van de naald gekropen. Het zette in het absolute slot van de wedstrijd een 2-1 achterstand om in een 2-3 overwinning. 

De wedstrijd kende een opmerkelijk begin in 't Kuipje. Want in minuut 12 volgde er al een dubbele rode kaart. Een opstootje tussen Xavier Mercier (OHL) en Kouya Mabea (Westerlo) leverde beide spelers een rode kaart op. 10 minuten na dat voorval klom Westerlo op voorsprong. Het was Christoffer Remmer die de club uit 1B op voorsprong knalde met een lage schuiver. 1-0 was ook de stand bij de rust. 

OHL kwam in de tweede helft beter uit de kleedkamer en zag dat ook beloond worden. Het was Casper de Norre die in minuut 55 de gelijkmaker maakte. Lang bleef die gelijke stand niet staan, want in minuut 67 trapte Jan Bernat Westerlo weer op voorsprong. Lange tijd leken de Kemphanen op weg naar de overwinning, maar twee late Leuvense treffers besloten daar anders over. 

In minuut 89 was het Siebe Schrijvers die de 2-2 op het bord zette. En vier minuten later was het alweer prijs voor OHL. Deze keer was Mathieu Maertens de schutter van dienst. 2-3 was ook meteen de eindstand en zo stoor OHL door naar de kwartfinales. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws