Prevljak kroont zich tot Eupense bekerheld met hattrick tegen Zulte Waregem

01-12-2021 20:29 Laatste update: 20:37

Eupen heeft woensdag SV Zulte Waregem geklopt in de Croky Cup. De wedstrijd eindigde op 3-2 na verlengingen. Smail Prevljak kroonde zich tot matchwinnaar met een hattrick. En zo stoot Eupen door naar de kwartfinales.

Het was nochtans Essevee dat het beste aan de partij was begonnen. In minuut 24 zette Zinho Gano de 0-1 op het bord. Gano had de smaak de pakken en besloot in minuut 38 zijn tweede treffer van de avond tegen de netten te prikken. En zo kon Zulte Waregem met een 0-2 voorsprong gaan rusten.

In de tweede helft eiste één man de hoofdrol op: Prevljak. In minuut 68 zorgde hij voor de aansluitingstreffer van Eupen. En net zoals Gano maakte Prevljak even later ook zijn tweede doelpunt van de avond. Zo stond het na 90 minuten spelen 2-2 en kwamen er verlengingen. In die verlengingen maakte de spits van Eupen zijn hattrick compleet en trok zo de overwinning over de streep.