OPSTELLING: OHL met drie wijzigingen tegen Westerlo met twee 'Bruggelingen'

OPSTELLING: OHL met drie wijzigingen tegen Westerlo met twee 'Bruggelingen'

Gepubliceerd: woensdag 1 december 2021 om 18:00wo 01-12-2021 om 18:00

Laatste update: woensdag 1 december 2021 om 18:03wo 01-12-2021 om 18:03

Met een 1-3 overwinning tegen leider Union heeft OHL de ideale generale repetitie afgewerkt ter voorbereiding op de bekermatch. Het treft daarin een andere leider, Westerlo dat eerste staat in 1B. OH Leuven voerde drie wijzigingen door ten opzichte van de basiself van afgelopen weekend.

Krystian Malinov, Mathieu Maertens en Sory Kaba startten afgelopen vrijdag aan de aftrap tegen Union, maar beginnen tegen Westerlo op de bank. Op het middenveld zijn Mandela Keita en Alexis De Sart de vervangers. In de spits staat Kaveh Rezaei in de plaats van Sory Kaba. 

Westerlo lijkt naast de titel in 1B ook mee te willen strijden voor de Beker van België. De Kemphanen trekken met een sterk elftal ten strijde tegen Leuven. In doel krijgt Koen Van Langendonck, die tweede keuze is na David Jensen, nog eens speelminuten. Lyle Foster, die al goed was voor twee goals en vier assists in 1B, begint ook op de bank. Ex-Club NXT spelers Maxime De Cuyper en Thomas Van Den Keybus starten zoals gewoonlijk aan de aftrap.

In de vorige ronde schakelde OHL Lierse Kempenzonen uit met 1-2. Westerlo verraste in de vorige ronde door Antwerp uit te schakelen. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Wie stoot door naar de volgende ronde?

KVC Westerlo
79%
OHL
21%
(14 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws