OFFICIEEL Standard verzacht de pil van vertrekkende Siquet met contractverlenging

OFFICIEEL Standard verzacht de pil van vertrekkende Siquet met contractverlenging

01-12-2021 17:35

Hoewel de winterse transferperiode nog niet geopend is, heeft Standard Luik er nu al enkele drukke onderhandelingen opzitten. Woensdagmiddag maakte het bekend dat Hugo Siquet naar de Bundesliga trekt, maar de club heeft ook goed nieuws in petto. Merveille Bope Bokadi blijft namelijk wél langer aan boord.

Zo'n uurtje na het officiële bericht over Siquet tracht Standard de hartjes van haar supporters weer wat te doen opleven. Bokadi zal op Sclessin actief blijven. De verdedigende middenvelder annex verdediger heeft daartoe een nieuwe verbintenis ondertekend, maken De Rouches bekend. Hoe lang hij nu vastligt, valt echter nergens uit af te leiden.

Hoewel Standard met Siquet op het punt staat om een belangrijke pion te verliezen, doet het normaliter wel een goede zaak door Bokadi op de club te houden. De Congolees miste de eerste maanden van het seizoen vanwege een blessure, maar sinds zijn terugkeer haalt hij meteen een hoog niveau. Bokadi toonde zich de voorbije weken dan ook al van waarde voor zijn ploeg.