OPSTELLING: Zulte Waregem neemt beker erg serieus, sterkste elftal tegen Eupen

OPSTELLING: Zulte Waregem neemt beker erg serieus, sterkste elftal tegen Eupen

Gepubliceerd: woensdag 1 december 2021 om 17:20wo 01-12-2021 om 17:20

Laatste update: woensdag 1 december 2021 om 17:26wo 01-12-2021 om 17:26

De eerste december staat in het teken van bekervoetbal! KAS Eupen en SV Zulte Waregem krijgen de eer om de debatten te openen. Aangezien beide elftallen ongetwijfeld winstkansen ruiken, ligt een ideale kans in het verschiet om de kwartfinales te halen van de Croky Cup.

Eupen begon als een raket aan de competitie en stond zelfs even helemaal bovenaan, maar is de laatste weken wat weggegleden. De Panda's staan wel nog steeds boven verwachting op een achtste plek. De Croky Cup biedt een mooie gelegenheid om de rug nog eens te rechten. Stefan Krämer stelt dan ook een vertrouwd elftal op, dat bovendien bijzonder aanvallend georiënteerd is.

Ook bij Zulte Waregem krijgt de beker prioriteit, liet Francky Dury al verstaan, al verkeren de West-Vlamingen wel in degradatiegevaar. Toch kiest de ervaren trainer voor een sterk elftal aan de Kehrweg. Prijsschutter Jelle Vossen moet alweer vrede nemen met een stek op de bank. Laurens De Bock en Lasse Vigen komen in de ploeg, ter vervanging van Cameron Humphreys en Ibrahima Seck.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws