Standard heeft slechts één optie tegen Beerschot: De smaak van net te weinig

Standard heeft slechts één optie tegen Beerschot: "De smaak van net te weinig"

Gepubliceerd: woensdag 1 december 2021 om 16:46wo 01-12-2021 om 16:46

Laatste update: woensdag 1 december 2021 om 16:53wo 01-12-2021 om 16:53

Het leeuwendeel van de achtste finales in de Croky Cup staat woensdagavond gepland, met KRC Genk tegen Club Brugge als grootste klapstuk. Donderdagavond is er nog ruimte voorzien voor één partij: Standard Luik - K. Beerschot V.A.. De thuisploeg wil nét dat tikkeltje beter doen dan vorig seizoen.

In het seizoen 2020-2021 schopte Standard het tot de finale van de Croky Cup, maar die liep faliekant af. Op een lege Heizel gingen De Rouches met 0-2 onderuit tegen KRC Genk. Zo grepen ze naast de negende bekerwinst uit hun geschiedenis. De voorbije tien jaar trok Standard in 2011, 2016 en 2018 nog eens aan het langste eind in het bekertoernooi.

Als het van Nicolas Raskin afhangt, krijgt die reeks een vervolg in 2021. "We blijven met een smaak van net niet zitten door onze campagne van afgelopen seizoen", heeft de middenvelder van Standard de zure nederlaag duidelijk nog niet helemaal verteerd. 

Raskin is dan ook van plan om wraak te nemen. "We hebben zin om terug te keren naar Brussel met al onze supporters." Daarvoor zal Standard wel eerst langs Beerschot moeten geraken, beseft hij. In principe zou dat moeten lukken, aangezien De Ratten allerlaatste staan in Eerste Klasse A.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws