Ibrahimovic blikt terug: Ik pakte Lukaku op zijn zwakke plek: zijn moeder

Ibrahimovic blikt terug: "Ik pakte Lukaku op zijn zwakke plek: zijn moeder"

Gepubliceerd: woensdag 1 december 2021 om 16:33wo 01-12-2021 om 16:33

Zlatan Ibrahimovic en Romelu Lukaku die neus aan neus gaan staan in de Derby Della Madonnina, het beeld staat nog steeds op menig netvlies gebrand. Dat beide kemphanen niet meteen de beste vrienden zijn, blijkt nog maar eens uit een interview dat Ibra woensdag gaf.

Corriere della Sera had een lange babbel met de Zweedse superster. Daarbij kwam ook het akkefietje met Lukaku ter sprake. Ibrahimovic deelt zijn visie van de feiten. Hij claimt dat hij tussenbeide kwam nadat onder meer Alexis Saelemaekers ruzie kreeg. "Lukaku viel me persoonlijk aan. Ik was geschokt", vertelt Ibra. "Lukaku heeft een groot ego. Hij denkt dat hij een topspeler is, al is hij ook echt sterk."

Ibrahimovic is echter ook een haantje de voorste. "ik ben opgegroeid in het getto van Malmö. Als iemand zo op me afkomt, toon ik hem zijn plaats", klinkt het stoer. De manier waarop Ibra dat deed, is niet al te fraai. "Ik pakte hem op zijn zwakke plek: zijn moeder." Nadien ging Lukaku behoorlijk door het lint. 

Die feiten dateren van vorig seizoen en inmiddels is Lukaku zelfs niet meer in de Serie A actief, aangezien hij afgelopen zomer naar Chelsea FC verkaste. Toch is de hetze nog niet helemaal verteerd. "Ik heb nog een rekening met Lukaku openstaan", verzekert Ibra. Dan doelt hij wel op een duel binnen de lijnen, want daarnaast bestaat er wel degelijk respect van zijn kant. "Ik haat niemand, al zeker niet Lukaku", benadrukt de spits.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws