Vanhaezebrouck maakte 'foute opmerking' en biedt excuses aan Antwerp aan

Vanhaezebrouck maakte 'foute opmerking' en biedt excuses aan Antwerp aan

Gepubliceerd: woensdag 1 december 2021 om 15:00wo 01-12-2021 om 15:00

Laatste update: woensdag 1 december 2021 om 15:20wo 01-12-2021 om 15:20

Met KAA Gent strijdt Hein Vanhaezebrouck nog mee op drie fronten. Voor Royal Antwerp FC gaat dat niet meer op. Dinsdag maakte Vanhaezebrouck daar een opmerking over. Nu biedt de trainer van Gent zijn excuses aan voor zijn uitspraken.

Een dag voor de match tegen Lommel sprak Vanhaezebrouck met de pers. In een officieel bericht op de website laat Gent weten dat Vanhaezebrouck zich wil verontschuldigen tegenover Royal Antwerp FC voor de gisteren gemaakte commentaren.

"Toen mij gisteren de vraag werd gesteld of doorgaan in drie competities niet te zwaar zou zijn na nieuwjaar antwoordde ik dat wij ervoor kozen om te proberen in drie competities actief te blijven en niet zoals Antwerp, zeggen dat ze in mei willen meestrijden voor de titel omdat ze niet kozen voor de andere competities", stelt Vanhaezebrouck.

Foute opmerking
De trainer wil nu duidelijk maken. "Dat was een foute opmerking van mezelf. Uiteraard heeft Antwerp niet bewust gekozen om uitgeschakeld te worden in die andere competities. Ik bied dan ook mijn verontschuldigingen aan aan mijn collega Brian Priske, zijn staf, de spelersgroep maar ook aan de directie en de fans van Antwerp."

Gent probeert tegen Lommel de kwartfinales van de Beker van België te bereiken. Antwerp werd in de vorige bekerronde al uitgeschakeld door Westerlo. Europees is Gent al zeker van de volgende ronde in Conference League. Terwijl voor Antwerp het Europese avontuur zal eindigen na de groepsfase van de Europa League. In de Jupiler Pro League staat Gent momenteel op de zevende plaats. Antwerp staat tweede. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws