Zulte Waregem is ambitieus: “Beker is kortste weg naar een prijs”

Zulte Waregem is ambitieus: “Beker is kortste weg naar een prijs”

01-12-2021 13:13
2

Zulte Waregem neemt het vanavond in de beker op tegen KAS Eupen. Essevee is ambitieus en tegenover Het Laatste Nieuws spreekt Alessandro Ciranni over de Croky Cup.

Er is voorlopig onduidelijkheid over het uitvallen van de middenvelder. Coach Vincent Kompany hoopt op krampen. "Hopelijk waren het krampen. Morgen zal meer duidelijkheid brengen”, liet hij aan Het Laatste Nieuws weten.

Zulte Waregem pakte in de competitie een levensbelangrijke driepunter. “Maar ondertussen zijn we alweer enkele dagen verder en is de focus verlegd. Als prof moet je de ambitie hebben elke match te willen winnen. Zo werken we naar de bekeropdracht in Eupen toe, en dan naar de verplaatsing naar Anderlecht.”

Zulte Waregem is ambitieus in de beker. “Altijd een lastige verplaatsing, de trip naar de Kehrweg. We gingen er begin november een punt halen, maar in de beker is het gegeven totaal anders. Ja, we hopen ons seizoen te kleuren door in de beker zo ver mogelijk door te stoten. Het is en blijft de kortste weg naar een prijs, hé.”

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie