Breaking news

'Martinez kan terug aan de slag bij Everton na vertrek van Benitez'

Arsenal-verdediger Gabriel jaagt dieven weg bij huis na overval met honkbalknuppel

Arsenal-verdediger Gabriel jaagt dieven weg bij huis na overval met honkbalknuppel

Gepubliceerd: woensdag 1 december 2021 om 11:46wo 01-12-2021 om 11:46

Arsenal-verdediger Gabriel is in augustus op brute wijze overvallen bij zijn huis. Dat nieuws brengen The Mirror en The Daily Mail woensdag naar buiten. Gabriel werd aangevallen met een honkbalknuppel, maar de Braziliaan wist de dief weg te jagen.

De politie heeft de beelden van de overval, die is vastgelegd door een bewakingscamera, vrijgegeven. Daarop is te zien hoe Gabriel tot aan zijn parkeergarage wordt gevolgd door twee gemaskerde mannen. Uiteindelijk eisen de overvallers dat de 23-jarige verdediger zijn horloge, autosleutels en telefoon geeft.

In eerste instantie besluit Gabriel mee te werken, door zijn handen in de lucht te steken en een horloge uit zijn zak te geven aan de overvaller. Daarna probeert een van de dieven om Gabriel in zijn gezicht te slaan met een honkbalknuppel. De verdediger van Arsenal weet de aanval af te weren, waarna hij de overvaller een klap in zijn gezicht verkoopt. De dieven besluiten daarna om te vluchten.

Eén van de overvallers is inmiddels opgepakt een veroordeeld. De man blijkt een 26-jarige drugsdealer te zijn, die eerder al in aanraking kwam met justitie. De dief heeft een gevangenisstraf van vijf jaar gekregen. De andere dief, die een bijrol had tijdens de aanval op Gabriel, is nog op vrije voeten.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws