Ik wil zo snel mogelijk mijn plek bij KV Mechelen terugwinnen

"Ik wil zo snel mogelijk mijn plek bij KV Mechelen terugwinnen"

Gepubliceerd: woensdag 1 december 2021 om 10:15wo 01-12-2021 om 10:15

Yannick Thoelen krijgt woensdagavond nog eens zijn kans bij KV Mechelen. Hij verloor dit seizoen zijn plaats onder de lat aan Gaetan Coucke, maar is nog niet klaar om de handdoek te gooien. 

Thoelen wil zijn collega het vuur aan de schenen leggen. "Of ik snap dat Coucke de voorkeur krijgt? Goh, toen ik het nieuws begin dit seizoen hoorde, ging ik uiteraard niet akkoord. We kenden een mindere competitiestart en dan hoopte ik ook mijn kans te krijgen. Maar als ploeg zijn we goede resultaten beginnen halen en ook Gaëtan presteert sterk - dat moet je kunnen toegeven."

Tegen Cercle Brugge kan Thoelen nog een keer tonen. "Ik blijf hard werken en kan mezelf niets verwijten. Als ik mijn kans krijg, moet ik ervoor zorgen dat ik fysiek en mentaal klaar ben. Ik gooi de handdoek niet in de ring en heb nog veel ambitie. Zonder arrogant of hautain te willen klinken, maar ik wil zo snel mogelijk mijn plek onder de lat terugwinnen."

Thoelen geeft verder aan dat hij geen interesse heeft in een transfer of uitleenbeurt. Hij wil zelfs zijn carrière graag afsluiten bij KV Mechelen. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws