Breaking news

'Martinez kan terug aan de slag bij Everton na vertrek van Benitez'

Struijk heeft duidelijke voorkeur nationale ploeg: Dat zou wel heel fijn zijn

Struijk heeft duidelijke voorkeur nationale ploeg: "Dat zou wel heel fijn zijn"

Gepubliceerd: woensdag 1 december 2021 om 09:32wo 01-12-2021 om 09:32

Pascal Struijk wil aankomende zomer met het Nederlands elftal naar het WK en hoopt op een belletje van de KNVB. De verdediger van Leeds United kan ook nog kiezen voor een interlandcarrière bij de Rode Duivels.

De 22-jarige Struijk heeft zowel de Nederlandse als de Belgische nationaliteit. Hij geeft in Voetbal International duidelijk aan waar zijn voorkeur ligt. "Om sportieve redenen wil ik België niet uitsluiten. Maar ja, diep van binnen, als ik terugdenk aan mijn dromen als kleine jongen: het liefst speel ik voor Nederland."

Struijk werd in het verleden gepolst door Jong Oranje-bondscoach Erwin van de Looi, daarna hoorde hij van de KNVB niets meer. "Ik ga nergens van uit, denk niet dat ik zomaar word opgeroepen ofzo, er zijn veel goede centrale verdedigers. Maar als de KNVB mij bijvoorbeeld laat weten dat ze me in ieder geval een beetje in de gaten houden; dat zou wel heel fijn zijn."

"Mensen zeggen weleens dat het geen grote overgang is, van Marcelo Bielsa naar Louis van Gaal. Ze hebben een beetje dezelfde manier van denken, van handelen. Die switch zou voor mij dus niet zo groot zijn. Scheelt weer."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws