Van den Brom maakt selectie bekend: We waren beter dan Club Brugge

Van den Brom maakt selectie bekend: "We waren beter dan Club Brugge"

30-11-2021 17:12 Laatste update: 17:12
28

In de Jupiler Pro League staat KRC Genk momenteel niet waar het gehoopt had: op plaats tien. Woensdag spelen de mannen van John van den Brom tegen Club Brugge in de Beker van België. De Nederlander maakte dinsdagavond zijn selectie voor die wedstrijd bekend en gaf enkele woorden uitleg.

De dag voor de bekerwedstrijd tegen Club Brugge blikte John van den Brom terug op de 2-3 nederlaag in de competitie tegen datzelfde Club. "We waren beter dan Club Brugge. Zonde dat het nog verkeerd uitdraaide", zo liet hij optekenen op het webstek van Genk. Van den Brom omschreef de wedstrijd van woensdag als 'een alles-of-niets duel' en gaf aan dat de beker opnieuw een hoofddoel is van Genk.

"Ik heb gisteren en vandaag echt wel een positief ingestelde en strijdvaardige groep gezien", zei van den Brom. Hij voegde er nog aan toe dat zijn spelers er zich bewust van zijn dat de bekermatch tegen Blauw-Zwart de uitgelezen kans is om iets recht te zetten. 

In de selectie van Genk is de enige grote afwezige Carlos Cuesta. Of van den Brom het tactisch over een andere boeg zal gooien dan zondag tegen Club Brugge, valt nog af te wachten.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie