Blessin: Ik wil dat we de lijn van de eerste helft tegen Antwerp doortrekken

Blessin: "Ik wil dat we de lijn van de eerste helft tegen Antwerp doortrekken"

30-11-2021 17:00
1

Met een nul op vijftien tankte KV Oostende de afgelopen weken niet al te veel vertrouwen voor de bekerwedstrijd tegen KV Kortrijk van woensdag. KVO-trainer Alexander Blessin blikte vooruit op de West-Vlaamse bekerconfrontatie.

"We staan niet aan de aftrap voor de fun, hé.' Zo benadrukte Blessin het belang dat zijn ploeg hecht aan de Beker van België. KV Oostende ging afgelopen weekend met 3-0 onderuit op de Bosuil, maar Blessin wil dat zijn ploeg zich optrekt aan de eerste helft tegen Antwerp. "Ik wil dat we de lijn van de eerste helft tegen Antwerp doortrekken: een goeie concentratie, focus en mentaliteit", aldus de Duitser in Het Laatste Nieuws

"Deze match kan ons weer vertrouwen geven in ons eigen kunnen en ons op weg helpen." De Kustboy pakten geen enkel punt in hun laatste vijf wedstrijden, maar ook hun tegenstander kon al even niet meer winnen. KV Kortrijk speelde namelijk de afgelopen vier wedstrijden gelijk. De honger voor beide clubs naar een overwinning zal dus ongetwijfeld groot zijn.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie