Van den Brom gefrustreerd bij KRC Genk: Ik word daar 'schijtziek' van

Van den Brom gefrustreerd bij KRC Genk: "Ik word daar 'schijtziek' van"

30-11-2021 15:45
8

KRC Genk zit in de hoek waar de klappen vallen, maar John van den Brom balt nog steeds zijn vuist. De Nederlandse oefenmeester sprak strijdvaardige taal in een persconferentie voor de wedstrijd tegen Club Brugge.

Van den Brom wil niets horen van revanchegevoelens na de nederlaag afgelopen weekend. “Ik ben sowieso niet persoon die denkt in termen van revanche. Maar ik merk wel dat er veel strijdvaardigheid zit in deze groep en dat zou ik graag op het veld zien. Want ik word ‘schijtziek’ van het feit dat wij wedstrijden weggeven die we eigenlijk zouden moeten winnen.”

Van den Brom zag dat KRC Genk beter was en is klaar om de strijd weer aan te gaan. “We verloren niet van Brugge omdat zij fantastisch waren, want we waren beter. Alleen bleven we andermaal met lege handen achter en dat is heel frustrerend. Maar ik ga niet in een hoekje zitten hoor”, citeert Het Laatste Nieuws de Nederlandse oefenmeester.

KRC Genk strijdt voorlopig nog mee op drie fronten. “Voorlopig ligt er nog niets in de prullenbak, dat klopt. Voor mij is het elke wedstrijd alles of niets hoor, dit is gewoon een hele mooie affiche tegen een concurrent die ook de Beker van België kan winnen.”

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie