Advocaat Steemans (ex-KV Mechelen): “Crimineel Veljkovic beter niet geloven”

Advocaat Steemans (ex-KV Mechelen): “Crimineel Veljkovic beter niet geloven”

30-11-2021 15:25
6

Thierry Steemans kwam als grote boosdoener naar buiten na de aantijgingen van makelaar Dejan Veljkovic. De voormalige CFO van KV Mechelen zou maar liefst 260.922 euro zwart geld hebben gekregen en er kwam nog 232.888 euro aan.

Het totaalplaatje komt zo op 493.810 euro en vijftien transfers. De advocaat van Steemans ontkent echter alles tegenover Het Laatste Nieuws. “Veljkovic is een crimineel die zijn verhaal mag doen. Dat men een boekhouding van een crimineel gelooft... Later zal blijken dat men dat beter niet had gedaan. Die spijtoptantenregeling zal dan wel eens grondig herbekeken moeten worden”, zegt Joris Van Cauter.

Steemans is onschuldig, beweert Van Cauter. “Wij, als verdediging, zijn niet eens betrokken. Wij hebben een confrontatie met Veljkovic aangevraagd, maar die is er nooit gekomen. Ik ontken met klem dat mijn cliënt ook maar één euro zwart geld in ontvangst heeft genomen van Veljkovic. Binnenkort zullen wij ons mogen verdedigen, en dan gaan wij alles aanwenden om aan te tonen dat Thierry Steemans onschuldig is.”

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie