Vidarsson over Cercle na ontslag Vanderhaeghe: “Ze verliezen hun identiteit

Vidarsson over Cercle na ontslag Vanderhaeghe: “Ze verliezen hun identiteit"

30-11-2021 10:45
10

Yves Vanderhaeghe werd de laan uitgestuurd bij Cercle Brugge. Ex-speler Arnar Vidarsson sprak tijdens Extra Time over de situatie bij Groen-Zwart.

Vidarsson herkent Cercle Brugge niet meer. "Zo verliest Cercle een beetje zijn identiteit. Ik vond het mooi dat voorzitter Goemaere heeft gevochten om Yves Vanderhaeghe te krijgen als trainer. Hij paste daar ook. Want wat is Cercle? Dat is niet Goliath, dat is David. Dat is van iets kleins toch iets maken."

Vidarsson vindt de situatie jammer. "Het gaat me niet om het ontslag, maar over de manier waarop. Dit is niet meer het Cercle zoals ik het gekend heb. Dat is jammer. Ik weet dat er mensen in het bestuur vechten om niet gewoon "Monaco" te worden, wel blijf er alsjeblief voor vechten”, citeert Sporza.

"Ik heb er 8 jaar gewerkt", vervolgt Vidarsson. "De nieuwe technische directeur die het nu komt uitleggen, zou die voor Cercle al eens een match uit België gezien hebben? Het is belangrijk dat je iemand hebt die wel de normen en waarden van Cercle kent. Ik word er triest van."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie