Van Holsbeeck (ex-Anderlecht) genoemd bij vier transfers: “Ik zal mij verdedigen”

Van Holsbeeck (ex-Anderlecht) genoemd bij vier transfers: “Ik zal mij verdedigen”

30-11-2021 08:10 Laatste update: 08:32
24

De namen van Dejan Veljkovic werden naar buiten gebracht en Herman Van Holsbeeck is één van de personen die zwart geld zou hebben aangenomen. Gazet van Antwerp schuift vier transfers naar voren.

Van Holsbeeck deed zaken met Mogi Bayat en Veljkovic. Bij die laatste kreeg hij naar verluidt 121.000 euro, HVH-hemden en twee Rolexen. Dalibor Veselinovic zou de eerste transfer zijn waarmee Van Holsbeeck een extra deal sloot met Veljkovic. Er werd een enveloppe met extra cash afgeleverd (35.000 euro). Veselinovic zou tussen 2011 en 2014 maar één doelpunt maken voor Anderlecht.

Ook bij de lucratieve transfer van Milan Jovanovic zou Van Holsbeeck zo’n 50.000 euro hebben ingelijfd. Bij de transfer van Ivan Obradovic ging het om 26.000 euro. In het kader van de loonsverhoging van Sofiane Hanni gaf Veljkovic Van Holsbeeck twee Rolexen cadeau, één voor hem en één voor zijn vrouw. Met zijn transfer in 2019 naar Spartak Moskou vroeg Van Holsbeeck 75.000 euro onder tafel.

Van Holsbeeck zelf reageerde ook op de aantijgingen: “Ik ga mij verdedigen voor de rechtbank.” Zijn advocaat Daniël Spreutels betwist de feiten. “Verder heb ik daar niets op te zeggen.”

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie