Ancelotti spreekt blessure Hazard tegen en selecteert Rode Duivel

Ancelotti spreekt blessure Hazard tegen en selecteert Rode Duivel

29-11-2021 21:15 Laatste update: 30-11-2021 14:44
4

De voorbije wedstrijden deed Real Madrid geen beroep op Eden Hazard. De aanvaller zat enkele keren niet in de selectie van De Koninklijke. Maagproblemen klonk het, al speelt er meer.

Zo blijkt onze landgenoot opnieuw geblesseerd geraakt te zijn. Het zou gaan om een klein spierprobleem, waardoor Hazard nog niet voluit kon trainen bij Real Madrid. Dat was ook één van de redenen waarom hij de voorbije weken niet in de selectie zat bij Real Madrid. Zo meldt Mundo Deportivo.

Woensdag komt Real Madrid in actie tegen Athletic Club, maar ook voor die partij is Hazard twijfelachtig. Hij lijkt zich vooral te moeten richten op de partij van komende zaterdag, tegen Real Sociedad.

De kans dat Hazard daarin een basisplek krijgt, lijkt echter klein. Zijn vervanger/concurrent Vinicius blijft maar overtuigen en werd maandag nog verkozen tot Speler van de Maand bij Real Madrid.

Update: Carlo Ancelotti ontkent de nieuwe blessure van Eden Hazard. “Eden is in orde en heeft de hele groepstraining getraind”, laat de coach van Real Madrid op een persconferentie weten. “Hij had geen spierprobleem, enkel griep." Hazard is ook geselecteerd voor de wedstrijd tegen Bilbao.