Breaking news

Kompany over transferperiode van Anderlecht: "Daar zijn we in geslaagd"

KAA Gent ziet geen problemen in samenwerking met Bayat: Waarom niet?

KAA Gent ziet geen problemen in samenwerking met Bayat: "Waarom niet?"

Gepubliceerd: maandag 29 november 2021 om 20:31ma 29-11-2021 om 20:31

Laatste update: maandag 29 november 2021 om 21:01ma 29-11-2021 om 21:01

De voorbije jaren was er onder andere door Propere Handen heel wat te doen om makelaar Mogi Bayat. Enkele Belgische clubs besloten om amper of geen zaken meer te doen met hem, maar bij KAA Gent blijft hij één van de huismakelaars. Voorzitter Ivan De Witte ziet daar ook geen problemen in.

Bayat is misschien wel één van de meest gecontesteerde figuren in het Belgische voetbal. Toch blijft hij een belangrijke rol spelen bij Gent. "Zolang alles naar behoren wordt gedaan en hij voorlopig onschuldig blijft, waarom zou je het dan niet doen", zegt De Witte aan La Capitale.

Volgens de voorzitter van KAA Gent is zijn club ook niet de enige ploeg die nog samenwerkt met Bayat. "Standard en Kortrijk hebben zojuist met hem samengewerkt in de zaken Elsner en Belhocine", klonk het.

En ook voor manager Michel Louwagie zijn er geen problemen. Hij blijft gewoon samenwerken met Bayat. "De man is nog niet veroordeeld. Wij weten wat wij met hem onderhandeld hebben, dat is altijd correct verlopen. Tegenover elke prestatie stond een factuur van een Belgische vennootschap", klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Propere Handen
Of dat ook zo zal blijven, is nog maar de vraag. Er wordt binnenkort een uitspraak verwacht na Operatie Propere Handen. Daarin is Mogi Bayat, samen met Dejan Veljkovic één van de figuren die geviseerd wordt.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws