Thalhammer is nieuw bij Cercle Brugge: “Ik begrijp de fans, die van Yves hielden

Thalhammer is nieuw bij Cercle Brugge: “Ik begrijp de fans, die van Yves hielden"

Gepubliceerd: maandag 29 november 2021 om 17:00ma 29-11-2021 om 17:00

Met Yves Vanderhaeghe op de bank won Cercle Brugge zaterdag van KV Mechelen, maar maandag presenteerde de Vereniging Dominik Thalhammer als de nieuwe trainer. De Oostenrijker beseft dat het niet eenvoudig zal zijn om zijn voorganger te doen vergeten bij de fans.

Haast niemand zag het ontslag van Vanderhaeghe aankomen. De meeste fans van Cercle Brugge vonden het ook onterecht dat Vanderhaeghe door het bestuur aan de kant werd geschoven. "De huidige situatie is niet eenvoudig”, noteerde Sporza uit de mond van Thalhammer.

De nieuwe trainer van Cercle Brugge toont begrip voor de Cercle Brugge-supporters, maar hoopt hen snel voor zich te winnen. "Ik begrijp de fans, die van Yves hielden. Maar ik zal mijn best doen voor de club. Ik zal er alles aan doen om opnieuw successen te behalen met Cercle Brugge, met dynamisch en intensief voetbal."

Cercle Brugge staat momenteel voorlaatste in de stand met dertien punten. Na zeventien speeldagen houdt het enkel Beerschot achter zich. De eerste opdracht van Thalhammer wordt evenwel een bekermatch ... tegen KV Mechelen. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws