PSG bevestigt: Neymar mist Club Brugge en de rest van de matchen in 2021

PSG bevestigt: Neymar mist Club Brugge en de rest van de matchen in 2021

29-11-2021 16:40
1

Neymar heeft inderdaad zijn laatste wedstrijd van 2021 gespeeld. Paris Saint-Germain heeft maandagmiddag bevestigd dat zijn Braziliaanse uithangbord zes à acht weken uit de roulatie zal zijn. Neymar mist op 7 december dus de Champions League-match tegen Club Brugge

Neymar moest zondag huilend naar de kant, nadat hij een ogenschijnlijk vervelende enkelblessure opliep tegen Saint-Étienne. Franse media meldden echter al dat schade mee leek te vallen. PSG laat maandag via de officiële kanalen weten dat Neymar inderdaad zes tot acht weken toe moet kijken. Later deze week zal er een nieuwe update volgen om het specifieke hersteltraject in kaart te brengen.

Tegenover het wegvallen van Neymar staat de terugkeer van vier spelers. Marco Verratti, Mauro Icardi, Ander Herrera én Georginio Wijnaldum waren zondag niet van de partij, maar keren in de loop van de week terug op het trainingsveld: in het geval van Wijnaldum zal dat donderdag zijn. De Oranje-international mist de Ligue 1-kraker tegen nummer drie OGC Nice van woensdag nog, maar zou zaterdag tegen nummer vijf RC Lens eventueel wel kunnen spelen.