'Van den Brom pakte doelman Vandevoordt hard aan na foutje tegen Club Brugge'

'Van den Brom pakte doelman Vandevoordt hard aan na foutje tegen Club Brugge'

Gepubliceerd: maandag 29 november 2021 om 15:00ma 29-11-2021 om 15:00

Laatste update: maandag 29 november 2021 om 15:01ma 29-11-2021 om 15:01

KRC Genk leek zondag op weg naar winst tegen Club Brugge, maar gaf die uiteindelijk nog uit handen. Onder andere een foute inspeelpass van Maarten Vandevoordt lag aan de basis van één van de tegendoelpunten. John van den Brom was ook absoluut niet tevreden.

Tegenover de buitenwereld bleef Van den Brom nog mild voor zijn spelers, maar binnenskamers ging het er anders aan toe. Volgens Het Laatste Nieuws was Vandevoordt één van de jongens die flink wat kritiek kreeg van de coach. 'Van den Brom was achteraf in de kleedkamer genadeloos voor de jonge doelman', schreef men bij het dagblad.

Vandevoordt lag aan de basis van de gelijkmaker door te bal weg te geven aan Club Brugge. Een foutje dat Van den Brom hem duidelijk kwalijk nam. Het is overigens niet de eerste keer dat de jonge doelman door enkele technische foutjes balverlies leed voor Genk dit seizoen.

Bij Genk koos men de voorbije maanden volledig voor Vandevoordt, die een grote toekomst wordt voorspeld. De nul houden blijkt echter moeilijk te zijn voor hem en zijn ploegmaats. In 24 wedstrijden wist Vandevoordt amper vier keer de nul te houden. In totaal slikte hij daarin ook al 44 tegendoelpunten, iets minder dan een gemiddelde van twee per wedstrijd.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws