'Club Brugge moet Neymar niet vrezen, PSG-ster out voor rest van kalenderjaar'

'Club Brugge moet Neymar niet vrezen, PSG-ster out voor rest van kalenderjaar'

29-11-2021 15:30
1

Neymar komt dit kalenderjaar waarschijnlijk niet meer in actie. De Braziliaan werd in de uitwedstrijd bij Saint-Étienne van zondagavond (1-3 zege voor PSG) stevig aangepakt en liep daarbij een enkelblessure op.

Neymar schreeuwde toen hij een harde tackle van Yvann Macon kreeg te verwerken, ging per brancard van het veld af en huilde in de kleedkamer. Dat voedde de vermoedens over een zware blessure, maar die zijn niet helemaal uitgekomen. Volgens RMC Sport moet Paris het zes weken zonder de Braziliaanse dribbelaar stellen.

Dat zou betekenen dat hij dit kalenderjaar niet meer in actie komt, maar zich moet richten op de eerste competitiewedstrijd in 2022. Dat is de uitwedstrijd bij Olympique Lyonnais op 9 januari. De vijf wedstrijden die daarvoor gepland staan, waaronder de CL-wedstrijd tegen Club Brugge, zal Neymar sowieso gaan missen.

Op zijn Instagram-pagina reageerde de aanvaller strijdvaardig. 'Herstellen van blessures is helaas ook onderdeel van het leven van een sporter. Het gaat erom hoe hard je wil werken en dat je met het hoofd omhoog er alles aan doet om terug te komen. Ik zal sterker en beter terugkeren!'

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door NJ 🇧🇷 (@neymarjr)

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie