Uitblinker Mertens denkt niet aan vertrek bij Napoli: Ik wil blijven

Uitblinker Mertens denkt niet aan vertrek bij Napoli: "Ik wil blijven"

29-11-2021 10:15
0

Dries Mertens is nog lang niet uitgekeken op Napoli. De Rode Duivel was zondag nog een uitblinker in het duel tegen Lazio en bewees zijn waarde andermaal voor de Napolitanen. Voor Merten is het ook duidelijk: hij wil bij Napoli blijven.

De aanvaller had het de laatste maanden niet al te makkelijk bij Napoli en verzeilde – mede door blessures – op de bank. Concurrent Victor Osimhen (ex-Charleroi) viel echter ook uit met een blessure, waardoor men bij Napoli weer rekent op Mertens. De aanvaller bewees tegen Lazio met twee prachtige doelpunten alvast dat hij de club nog diensten kan bewijzen.

De inmiddels 34-jarige Mertens heeft een aflopend contract bij Napoli (met optie op een extra seizoen), maar als het van hem afhangt blijft hij nog wat langer bij de club. “Ik hoop hier te blijven. Meer kan ik niet zeggen", sprak hij duidelijke taal in de Italiaanse pers.

Aan Mertens om zich te tonen, zeker na de blessure van Osimhen. "Die goals deden natuurlijk deugd, zeker als je zo lang gekwetst bent geweest en het zwaar was om terug te komen. Ik begreep wel waarom ik de voorbije weken op de bank zat. Het team speelde goed, Osimhen was sterk. Het was vooral belangrijk om er meteen te staan nu, om er klaar voor te zijn", aldus Mertens.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie