Breaking news

Schreuder wil nog transfers bij Club Brugge: "Ik neem aan dat die er komen"

Clement laat zich uit over situatie van Vormer bij Club Brugge

Clement laat zich uit over situatie van Vormer bij Club Brugge

Gepubliceerd: zondag 28 november 2021 om 22:17zo 28-11-2021 om 22:17

Bij Club Brugge was er de voorbije dagen flink wat te doen om Philippe Clement en Ruud Vormer. Beide heren zouden geen al te beste relatie meer hebben, maar daar maakt Clement nu korte metten mee.

In enkele kranten viel te lezen dat er storing zou zitten op de relatie. Ruud Vormer zou niet tevreden zijn met zijn bankzittersstatuut en dat zorgde al voor discussies. De Nederlander was zondag, als invaller, wel nog één van de uitblinkers bij Club Brugge. Clement blijft ook geloven en vertrouwen in zijn kapitein.

"Ruud zal altijd de kapitein zijn en dat heb ik ook in het begin van het seizoen gezegd", geeft Clement aan op de webstek van Club Brugge. "Er is een heel duidelijk gesprek geweest met mij, met Ruud en het bestuur daarover. Hij zou niet elke wedstrijd spelen dit seizoen, maar dat hij altijd de kapitein zal zijn. Ik vind ook dat hij die rol verdient, dus dat verhaal gaat ook verder."

Dat de groep niet achter Clement zou staan, leek zondag volgens de trainer alvast niet het geval te zijn. "Ik denk dat deze match hét bewijs is van zowel de jongens die gestart zijn als deze die ingekomen zijn, dat er nog steeds één groep staat. Anders zouden we dit vandaag nooit kunnen doen hebben", gaf Clement aan.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws