Vanderhaeghe reageert verrast na ontslag bij Cercle Brugge: Enorm geschrokken

Vanderhaeghe reageert verrast na ontslag bij Cercle Brugge: "Enorm geschrokken"

Gepubliceerd: zondag 28 november 2021 om 19:03zo 28-11-2021 om 19:03

Het kwam als een donderslag bij heldere hemel voor Yves Vanderhaeghe. De trainer won met Cercle Brugge dit weekend van KV Mechelen, maar werd toch ontslagen. Dat had hij ook helemaal niet verwacht, zo blijkt.

Weer lachende gezichten bij Cercle Brugge afgelopen zaterdag, na de winst tegen KV Mechelen. Maar niet bij Vanderhaeghe. Die kreeg later te horen dat hij werd ontslagen. "Ik was enorm geschrokken en kon moeilijk geloven wat ik hoorde", reageert Vanderhaeghe bij Het Laatste Nieuws.

Bij Cercle Brugge leken heel wat mensen ook niet te denken aan een ontslag van Vanderhaeghe. Maar het bestuur nam een andere beslissing. "Niet alleen voor mij was dit een verrassing, maar ook voor de ganse spelersgroep en eigenlijk iedereen die aanwezig was. Net nu de opluchting zo groot was nadat we eindelijk die verdiende zege hadden geboekt", aldus de trainer.

Nu blijkt echter dat men bij Groen-Zwart er al even aan dacht om een nieuwe trainer aan te stellen. Na de nederlaag tegen Charleroi vorige week zocht men al naar een nieuwe coach, maar vond men het door het overlijden van de vader van Vanderhaeghe nog niet het geschikte moment om ook afscheid van hem te nemen. Daar kwam dit weekend dan weer verandering in, ondanks die overwinning.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws