Staat spelersgroep Club Brugge nog achter Clement? Rits spreekt duidelijke taal

Staat spelersgroep Club Brugge nog achter Clement? Rits spreekt duidelijke taal

28-11-2021 16:55 Laatste update: 16:56
13

Philippe Clement stond voor de partij tegen KRC Genk stevig onder druk. Hier en daar werd al gespeculeerd over een mogelijk ontslag, maar volgens Mats Rits is daar niets van aan.

In enkele Belgische kranten viel te lezen dat de spelersgroep niet meer achter Clement zou staan. Rits weerlegt die geruchten echter. "Er is de afgelopen tijd heel wat geschreven over de ploeg en de coach, maar vandaag lieten we zien dat er niets van aan is", geeft hij aan bij Eleven Sports.

Club Brugge leek tegen KRC Genk nog op weg naar een verlies, maar vocht zich terug in de wedstrijd. Volgens Rits ook het bewijs dat de spelersgroep nog volledig achter coach Clement staat. "Anders kwamen we hier niet op deze manier winnen", klonk het.

Door de winst heeft Clement alvast weer wat ademruimte gekregen. De Bruggelingen komen tot op vier punten te staan van leider Union. Komende week wacht de bekerpartij tegen KRC Genk, waar Clement en Club Brugge opnieuw een goede zaak kunnen doen door een concurrent uit te schakelen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie