Breaking news

Kompany over transferperiode van Anderlecht: "Daar zijn we in geslaagd"

Tienkoppig Club Brugge duwt Genk verder in crisis na zinderend slot

Tienkoppig Club Brugge duwt Genk verder in crisis na zinderend slot

Gepubliceerd: zondag 28 november 2021 om 15:15zo 28-11-2021 om 15:15

Laatste update: zondag 28 november 2021 om 15:49zo 28-11-2021 om 15:49

Club Brugge heeft de topper tegen KRC Genk gewonnen. Club Brugge moest vlak voor rust met tien verder, maar wist uiteindelijk met 2-3 te winnen. 

Op aangeven van Noa Lang opende Hans Vanaken na 35 minuten de score voor Blauw-Zwart. Club nam die 0-1 voorsprong mee de rust in, maar zag wel Ignace Van Der Brempt tegen rood aanlopen. Na een overtreding op Arteaga liep hij tegen een tweede geel aan.

Vlak na rust maakte Patrik Hrosovsky er 1-1 van. Na 72 minuten bracht diezelfde Hrosovsky Genk zelfs op voorsprong na een assist van Gerardo Arteaga. De Genkse voorsprong bleef niet lang op het bord staan. In minuut 78 maakte Noa Lang gelijk namens Club Brugge.

Het venijn zat 'm in de staart van de wedstrijd. Ruud Vormer, die op de bank startte, bood Ricca het winnende doelpunt aan in minuut 82. 2-3 was de eindstand in Genk.

Door de overwinning wordt Club Brugge tweede en loopt het in op Union. De kloof met de leidersplaats bedraagt nu nog vier punten. Bij KRC Genk blijft de crisis duren. De Limburgers staan tiende met 21 punten.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws