Brentford gaat ecologisch en betaalbaar door shirt volgend seizoen te hergebruiken

Brentford gaat ecologisch en betaalbaar door shirt volgend seizoen te hergebruiken

28-11-2021 17:10
0

Brentford FC speelt dit seizoen voor het eerst in haar geschiedenis op het hoogste niveau in Engeland. De promovendus maakte zondag via haar webstek bekend dat het haar huidige thuistruitje ook volgend seizoen zal dragen.

"Het eerste Premier League-truitje ooit van Brentford krijgt een langer bestaan", schreef de club. Daarmee kondigt de Londense club aan dat het ook volgend seizoen in het huidige model zal spelen.

"We zijn er sterk van overtuigd dat voetbal betaalbaar moet zijn voor onze fans", zo zei Brentford CEO Jon Varney. "We zijn ons ook van bewust dat voetbal meer moet focussen op duurzaamheid." Door het huidige truitje in 2022/2023 opnieuw te gebruiken hoeven de Brentford-fans dus geen geld uit te geven aan een nieuw exemplaar. Ook valt de productie van een nieuw truitje weg, wat dan weer beter is voor het milieu.

Of Brentford met dit truitje ook volgend seizoen in de Premier League te zien is, is nog niet zeker. Het staat na 12 wedstrijden op plaats vijftien op zes punten van de gevarenzone. Zondag speelt het thuis tegen Everton.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie