Breaking news

Schreuder wil nog transfers bij Club Brugge: "Ik neem aan dat die er komen"

VIDEO: Verdienstelijke poging van Deense Unionisten: Bruxelles, ma ville

VIDEO: Verdienstelijke poging van Deense Unionisten: "Bruxelles, ma ville"

Gepubliceerd: zondag 28 november 2021 om 11:50zo 28-11-2021 om 11:50

Laatste update: zondag 28 november 2021 om 11:56zo 28-11-2021 om 11:56

Ook na de 1-3 nederlaag galmde het clublied 'Bruxelles, ma ville' door het Dudenpark. Ook de Union-spelers die geen Frans kunnen, proberen zo goed mogelijk de tekst te kennen, zo deelde Union een filmpje van Casper Nielsen en Jonas Bager die een verdienstelijke poging doen.

De echte clubhymne van Union is natuurlijk 'C'est l'Union qui sourit' van Jean Narcy dat voor iedere wedstrijd te horen is. Maar het succes van de Brusselse club gaat voor de meeste voetballiefhebbers toch gepaard met "Bruxelles, ma ville". Na iedere wedstrijd, ongeacht het resultaat, zingen de fans dit uit volle borst.

De kern van Union is een bonte mix aan nationaliteiten en niet iedereen spreekt er Frans. De Denen Casper Nielsen en Jonas Bager waagden zich aan de tekst, die ze aflazen op een blad papier. Er lijkt nog wat werk aan de winkel voor het duo.

Nielsen en Bager spelen vrijdag hun volgende competitiewedstrijd op Stayen tegen STVV. Na de thuisnederlaag tegen OHL zal de herfstkampioen extra gebrand zijn om opnieuw een driepunter te pakken.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws