KAS Eupen en KV Kortrijk delen de punten am Kerhweg

27-11-2021 20:22 Laatste update: 20:42
1

KAS Eupen en KV Kortrijk hebben zaterdagavond 2-2 gelijkgespeeld am Kehrweg. Beide ploegen schieten zo weinig op in het klassement.

Eupen probeerde het initiatief te nemen in het begin van de wedstrijd. Dat resulteerde al snel in de 1-0. Ngoy sloeg toe na een scherpe counter. Lang stond die voorsprong niet op het bord. D’Haene maakte vrijwel onmiddellijk gelijk. Nog eens drie minuten later was de knotsgekke start van de wedstrijd compleet. Peeters bracht Eupen opnieuw op voorsprong: 2-1.

Op het halfuur scoorde Selemani bijna de gelijkmaker, maar een goede Nurudeen hield het op 2-1.

Tweede helft
Onmiddellijk in de tweede helft beging de Eupen-goalie een strafschopfout. Hij zette deze wel zelf recht en stopte de strafschop van Selemani. Het bleef 2-1. Nauwelijks een minuut later was het dan toch raak. Vandriessche kopte raak: 2-2.

Na deze gelijkmaker ging de wedstrijd relatief op slot. Eupen drong nog het sterkst aan, maar een goede Ilic en Vandriessche die een bal van de lijn houdt redden een punt voor KV Kortrijk.