Breaking news

Geen vermindering voor Van Holsbeeck: Ex-Anderlechtmanager blijft maand in de cel

Peyre kon mooie transfer maken: “Ik was ontgoocheld omdat ik toen niet speelde”

Peyre kon mooie transfer maken: “Ik was ontgoocheld omdat ik toen niet speelde”

Gepubliceerd: zaterdag 27 november 2021 om 18:25za 27-11-2021 om 18:25

Thibault Peyre is bezig aan zijn terugkeer na een achillespeesblessure. De Franse verdediger van KV Mechelen kon een tijdje terug een transfer naar de Ligue 1 maken.

Tegenover Het Nieuwsblad laat Peyre zich uit over de misgelopen transfer. “Montpellier wilde me huren, maar voor KV was alleen een definitieve transfer bespreekbaar. Langs de kant van de club snapte ik dat wel. Voor mij persoonlijk was het op dat moment een moeilijke afweging. Aan de ene kant was ik ontgoocheld omdat ik in het begin van dit seizoen niet speelde.”

Peyre was teleurgesteld, maar is tevreden bij KV Mechelen. “Als er dan plots concrete interesse komt van clubs uit de Ligue 1, dan neem je dat natuurlijk wel in overweging. Anderzijds heb ik mijn hart verloren aan KV Mechelen. Dit is mijn thuis. Ik ben hier gelukkig en ik zou hier gerust de rest van mijn carrière willen doorbrengen.”

Uiteindelijk bleef de verdediger. “Dus zei ik tegen mijn makelaar: Als ik voor de transferdeadline terug in de ploeg sta, dan blijf ik gewoon hier. Nadat ik tegen Union en Kortrijk terug aan de aftrap stond, was het voor mij duidelijk. Ik wilde blijven. Alleen is het natuurlijk wel zonde dat ik sindsdien niet meer heb gespeeld door die blessure.”

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws