Nieuwe trainer wil Lokeren-Temse professionaliseren: Mijn steentje bijdragen

Nieuwe trainer wil Lokeren-Temse professionaliseren: "Mijn steentje bijdragen"

27-11-2021 10:30
2

KSC Lokeren – Temse koos er vorige week voor om afscheid te nemen van Chris Janssens. Met Urbain Spaenhoven (64) gooide Sporting het over een andere boeg. De nieuwe trainer van de Waaslanders wil de club dan ook graag helpen professionaliseren.

Na twaalf speeldagen staat Lokeren - Temse op een teleurstellende vijfde plaats. Spaenhoven zal nu eerst de spelersgroep en trainersstaf evalueren en bekijken of er versterking nodig is. "De eerstkomende weken gaan we zien hoe we alles kunnen invullen. Moet er iets bij? De uitbouw van de club, vereist dat iets meer?", vertelt hij op de clubkanalen.

Spaenhoven zal alvast een nieuwigheid invoeren op Daknam. Zo zullen de spelers van Lokeren – Temse vanaf heden op de dag van de wedstrijd nog op het oefenveld verschijnen. "Een training is een groot woord, het is eerder het opzetten van de spieren. Dat is een stukje professionalisme. Je brengt de spelers vroeger samen en beleven zo samen die wedstrijd", klinkt het.

Ondertussen kwam Lokeren – Temse al twee wedstrijden niet meer in actie. Zo werden de wedstrijden tegen KSK Ronse en KVV Zelzate uitgesteld vanwege coronaperikelen bij zowel het eigen team als de tegenstever.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie