RAC1: Barcelona voert voortvarende Torres-gesprekken met Manchester City

RAC1: Barcelona voert voortvarende Torres-gesprekken met Manchester City

26-11-2021 21:37
0

FC Barcelona blijft onverminderd zoeken naar winterse versterkingen. Volgens de doorgaans betrouwbare journalist Gerard Romero zitten de Catalanen achter Manchester City-Spanjaard Ferrán Torres aan.

De 21-jarige aanvaller kwam anderhalf jaar geleden over van Valencia en was in zijn eerste seizoen nog een vaste waarde. Inmiddels is Torres echter op het tweede plan beland: mede door blessureleed kwam hij sinds 11 september niet meer in actie in de Premier League. Volgens RAC1-journalist Romero is er een grote kans dat Torres binnenkort naar Barcelona komt. Beide clubs zouden al in gesprek zijn over de voorwaarden van een eventuele winterse transfer.

Barça haalde onlangs al trainer Xavi en diens oud-ploeggenoot Dani Alves binnen. Spelers als Hakim Ziyech (Chelsea), Raheem Sterling (Manchester City), Arthur Cabral (FC Basel) en Donny van de Beek (Manchester United) zijn in het geruchtencircuit ook al aan Barcelona gelinkt. Ousmane Dembélé lijkt juist te gaan vertrekken en Gavi zou op het punt staan om een nieuw contract te ondertekenen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie