Club Brugge-trainer Clement krijgt steun uit... Genk: Te gek voor woorden

Club Brugge-trainer Clement krijgt steun uit... Genk: "Te gek voor woorden"

26-11-2021 21:16
11

Philippe Clement staat tegenwoordig stevig onder druk bij Club Brugge. Na de mindere resultaten de voorbije weken lijkt het niet uitgesloten dat Blauw-Zwart afscheid gaat nemen van de kampioenentrainer. Dat verbaast concullega John van den Brom.

Zondag neemt KRC Genk het op tegen Club Brugge en kan Van den Brom dus ook mee het doodvonnis uitspreken over Clement. Dat de trainer ter discussie staat, verbaast Van den Brom toch. Hij begrijpt er niets van. "Ik vind het te gek voor woorden", zegt de Nederlander op zijn persconferentie.

Volgens Van den Brom verdient Clement namelijk het voordeel van de twijfel, zeker bij Club Brugge. "Gezien wat hij gepresteerd heeft in de Belgische competitie, bij veel clubs. Nu zit het even tegen, daar moet je ook niet onderuit, maar dan vind ik het heel kortzichtig om de kranten er vol mee te zetten", aldus Van den Brom.

Of Club Brugge ook overgaat tot ontslag, is nog maar de vraag. Clement zal alleszins betere resultaten moeten neerzetten. De voorbije acht wedstrijden (beker inclusief) kon er slechts 2 keer gewonnen worden.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie