'Zomertransfer Wesley loopt gefrustreerd rond bij Club Brugge'

'Zomertransfer Wesley loopt gefrustreerd rond bij Club Brugge'

26-11-2021 20:45 Laatste update: 20:45
8

Momenteel is alles niet peis en vree bij Club Brugge. De resultaten zijn de laatste weken wat minder en dat lijkt ook voor strubbelingen te zorgen binnen de spelersgroep. Onder andere bij Wesley Moraes.

De Braziliaan werd afgelopen zomer na lang blessureleed teruggehaald door Club Brugge en ging bij Blauw-Zwart de kans krijgen om zich weer helemaal in de kijker te spelen. Dat is voorlopig nog niet gelukt. Wesley krijgt amper speelminuten en daar lijkt hij niet helemaal tevreden mee te zijn.

Volgens Het Nieuwsblad hoopte Wesley op meer minuten, zeker door de drukke kalender, maar wordt hij amper gebruikt door coach Philippe Clement. Tot dusver speelde de spits nog maar 59 minuten mee in de competitie, tien in de Beker van België en 26 in de Champions League. Te weinig, oordeelt Wesley.

Toch lijkt het voor Wesley nog moeilijk te gaan worden om veel speelminuten te vergaren. In de pikorde staat hij duidelijk achter Charles De Ketelaere en Bas Dost, terwijl er nog steeds twijfels zijn of Wesley ooit nog op topniveau kan terugkeren na zijn bijzonder zware blessure.