Breaking news

'Martinez kan terug aan de slag bij Everton na vertrek van Benitez'

Mogen Belgische topclubs hopen op Mazzu? Union-coach spreekt over nieuwe uitdaging

Mogen Belgische topclubs hopen op Mazzu? Union-coach spreekt over nieuwe uitdaging

Gepubliceerd: vrijdag 26 november 2021 om 18:31vr 26-11-2021 om 18:31

Felice Mazzu is bezig aan een uitstekende campagne met Union en staat met de Brusselse club stevig aan de leiding. De trainer maakt opnieuw flink wat indruk en zou dat weleens beloond kunnen zien worden met een nieuwe kans bij een topclub. Maar wil Mazzu dat zelf wel?

Na enkele knappe jaren bij Sporting Charleroi mocht Mazzu zich bewijzen bij KRC Genk. Dat werd geen succes, waarna Mazzu richting Union trok. Ook daar weet hij indruk te maken. Toch betekent dat niet dat Mazzu ook hoopt op een kans bij een (Belgische) topclub.

Sterker nog, Mazzu lijkt voorlopig een verlengd verblijf bij Union te verkiezen. "Pfff, misschien. Maar op dit moment zeg ik toch bij voorbaat nee", is hij duidelijk in Het Laatste Nieuws. "Ik denk écht niet aan een volgende stap."

Mazzu werd in het verleden nochtans gelinkt aan ploegen zoals Standard, KAA Gent en Club Brugge. Toch ziet hij een nieuwe stap niet meteen zitten. "Ik heb echt geen zin in zo'n nieuwe soap. Ik ben niet meer gefixeerd op een topclub", klinkt het.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws