'Serieuze kans lonkt: Van de Beek heroverweegt vertrek bij Manchester United'

'Serieuze kans lonkt: Van de Beek heroverweegt vertrek bij Manchester United'

Gepubliceerd: vrijdag 26 november 2021 om 16:26vr 26-11-2021 om 16:26

De verwachte aanstelling van Ralf Rangnick als nieuwe manager van Manchester United heeft mogelijk gevolgen voor Donny van de Beek: de 24-jarige middenvelder heroverweegt een vertrek, meldt ESPN.

Van de Beek leek hard op weg naar de uitgang van Old Trafford, omdat hij niet aan bod kwam onder Ole Gunnar Solskjaer. Deze week bood interim-manager Michael Carrick een sprankje hoop door hem een basisplaats te geven in de Champions League-wedstrijd tegen Villarreal (0-2 winst).

Nu wacht Van de Beek af welke plannen Rangnick met hem heeft, aldus ESPN. Het is de bedoeling dat de Duitse trainer het seizoen afmaakt in Manchester. Van de Beek is bereid te wachten, net als Anthony Martial. Verandert er niets aan hun situatie, dan is er alsnog een winters vertrek in de maak.

Van de Beek en Martial zijn populair bij de achterban van Manchester United. Om de fans niet meteen tegen zich in het harnas te jagen, zou Rangnick het wel zien zitten om de Nederlander en Fransman een serieuze kans te geven. Van de Beek stapte onlangs over van zaakwaarnemer: Ali Dursun in plaats van Guido Albers.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws