Haaland verrast opnieuw: bliksemrentree bij Dortmund in zicht

Haaland verrast opnieuw: bliksemrentree bij Dortmund in zicht

Gepubliceerd: vrijdag 26 november 2021 om 13:15vr 26-11-2021 om 13:15

Erling Haaland is een stuk sneller hersteld van zijn heupblessure dan aanvankelijk werd verwacht. Het leek er eerst op dat de Noorse spits zijn laatste wedstrijd in 2021 al gespeeld had, maar Haaland kan komend weekend zijn rentree al maken bij Borussia Dortmund.

Op bezoek bij Ajax (4-0) liep de vijftienvoudig international zijn kwetsuur op. Zonder Haaland liep Noorwegen het WK in Qatar mis en werd Dortmund uitgeschakeld in de Champions League. Vader Alf-Inge stelde dat het 'mooi meegenomen' was als zijn zoon voor kerst nog in actie kon komen.

Een maand eerder kan Haaland zijn rentree echter weer maken bij Dortmund: de 21-jarige doelpuntenmaker behoort tot de selectie voor het duel met VfL Wolfsburg. Volgens trainer Marco Rose is Haaland in staat om kort in te vallen bij Die Wölfe.

Haaland was dit seizoen al goed voor dertien goals in tien wedstrijden over alle competities. Voor zijn heupblessure kampte de geboren Engelsman echter met een kwetsuur aan zijn dijbeen, waardoor hij al meerdere wedstrijden moest missen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws