Degryse ziet probleem: “Clement is met Vormer te ver gegaan bij Club Brugge”

Degryse ziet probleem: “Clement is met Vormer te ver gegaan bij Club Brugge”

26-11-2021 10:12 Laatste update: 10:15
28

De 0-5 pandoering van Club Brugge in de Champions League zindert nog na. RB Leipzig was een maat te sterk en Marc Degryse ziet nog een probleem opduiken voor Philippe Clement.

Volgens Degryse rommelt het in de kleedkamer van Club Brugge. “Hoe je het ook draait of keert: met Vormer is Clement te ver gegaan. Het is een feit dat het nu rommelt in de kleedkamer bij Club. Je kan je kapitein eens op de bank zetten om hem op scherp te zetten.”

Vormer is niet meer zeker van een basisplaats. “Dat was gebeurd, maar Vormer herpakte zich toen goed in de competitie. Maar om hem dan vrijdag op Mechelen bij de rust uit de ploeg te halen omdat er te weinig duelkracht in de ploeg zit en nu 90 minuten op de bank te laten?”

“Dit zorgt voor strijd tussen staf en spelersgroep", citeert Het Laatste Nieuws. “Vormer heeft veel steun in de groep en daarnaast zijn er ook anderen die er om verschillende redenen ongelukkig bijlopen zoals Noa Lang. Ik denk dat het van de kant van Vormer voorbij is na vrijdag wat de relatie met Clement betreft.”