Vanhaezebrouck na nederlaag KAA Gent: “We moeten niet beschaamd zijn”

Vanhaezebrouck na nederlaag KAA Gent: “We moeten niet beschaamd zijn”

Gepubliceerd: vrijdag 26 november 2021 om 09:12vr 26-11-2021 om 09:12

KAA Gent ging verrassend onderuit op het veld van het Cypriotische Anorthosis met 1-0. Na afloop reageerde coach Hein Vanhaezebrouck tegenover Sporza.

Vanhaezebrouck had het wedstrijdbeeld verwacht. "Het is de wedstrijd die ik een beetje verwacht had. Als je kijkt naar de resultaten in deze groep... Enkel als Flora en Anorthosis tegen elkaar spelen, is er spektakel. Maar alle duels van ons en Partizan tegen die twee ploegen is het altijd 1-0, maximum 2-0. Het is heel moeilijk, heel gesloten. "

Ook wees Vanhaezebrouck naar de scheidsrechter. "De scheidsrechter liet alles ook wat begaan. Maar we moeten naar onszelf kijken. Het feit is dat we tegen zo'n ploegen altijd moeilijk de opening vinden."

HVH is echter ook niet tevreden met zijn spelers. "Ik ben niet tevreden. Ik vond het collectief niet goed genoeg. Het was ook individueel bij heel wat spelers niet goed genoeg. Ze moeten zich de vraag stellen: "Hoeveel keer heb ik het duel met mijn rechtstreekse tegenstander gewonnen?"

Van schaamte is geen sprake. "We moeten niet beschaamd zijn. Na 4 speeldagen waren we al 1e in de groep. In een poule met de absolute leider van Servië. Nu is het eens wat minder, maar daarvoor moet je niet beschaamd zijn. We zijn niet tevreden en begrijpen dat de fans ook niet tevreden zijn. Het is iets anders als je 0 op 18 haalt."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws