Zorgen om Club Brugge: De financiële voorsprong kwijt

Zorgen om Club Brugge: "De financiële voorsprong kwijt"

Gepubliceerd: vrijdag 26 november 2021 om 18:00vr 26-11-2021 om 18:00

Club Brugge lijkt tegenwoordig in crisis te verkeren. De Europese uitschakeling dreigt en de achterstand op leider Union bedraagt inmiddels al zeven punten. Daarnaast kunnen ook de nieuwelingen helemaal nog niet bekoren, ziet ook Eric Goens.

De televisiemaker is een enorme fan van Club Brugge, maar is helemaal nog niet onder de indruk van de nieuwkomers bij Blauw-Zwart. "Club werd altijd geprezen voor zijn transferpolitiek, maar deze keer was het een floche", geeft hij aan bij Sporza.

Blauw-Zwart investeerde fors met de komst van onder andere Stanley Nsoki, Kamal Sowah, José Izquierdo, Faitout Maouassa, Wesley Moraes en Jack Hendry. Enkel die laatste toonde zich voorlopig een grote meerwaarde. "Wat komt er nog goed van die spelers", vraagt Goens zich af.

Volgens Goens kunnen nog enkele slechte transferperiodes ook voor grote problemen gaan zorgen bij Club Brugge. "Het is wel de bedoeling dat die investering rendeert. Als dat niet gebeurt, is Club zijn financiële voorsprong op de concurrentie in België kwijt en zou het feest wel eens voorbij kunnen zijn", vreest hij.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws