Breaking news

Anderlecht geeft overwinning uit handen na enorme blunder Gomez

Nasri onthult opvallend plan dat RSC Anderlecht nog met hem had

Nasri onthult opvallend plan dat RSC Anderlecht nog met hem had

Gepubliceerd: vrijdag 26 november 2021 om 20:15vr 26-11-2021 om 20:15

RSC Anderlecht pakte enkele jaren geleden uit met de komst van Samir Nasri, maar een succes werd dat niet. De middenvelder kwam amper in actie bij paars-wit en vertrok via de achterdeur. De Brusselaars hadden nochtans een plan met Nasri.

Dat onthult Nasri in een gesprek met Le Journal Du Dimanche. Dat hij via Vincent Kompany werd gehaald, is geen verrassing en wordt nu ook bevestigd door Nasri. "Hij haalde me naar Anderlecht", zegt Nasri, die ook aangeeft dat Anderlecht een plan had met hem.

"Er was een emotionele kant, maar ook het idee om speler te zijn en mij ook een beetje te integreren in de technische staf. Ik heb interesse om trainer te worden en ik dacht zo van hem te leren. Het verliep echter niet zoals gepland, aldus Nasri.

Al snel bleek Nasri amper tot geen wedstrijdritme te hebben en wist hij zich nooit te onderscheiden op het veld. Op 4 oktober 2019 viel hij geblesseerd uit in een duel tegen Sporting Charleroi en bleek niet de honger te hebben om zich terug in de basis te knokken. Het bleek uiteindelijk het einde van zijn carrière te zijn, op slechts 32-jarige leeftijd.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws