KAA Gent mag bloemen naar Flora sturen, Buffalo's nu al zeker van groepswinst

KAA Gent mag bloemen naar Flora sturen, Buffalo's nu al zeker van groepswinst

Gepubliceerd: donderdag 25 november 2021 om 18:33do 25-11-2021 om 18:33

Laatste update: donderdag 25 november 2021 om 18:44do 25-11-2021 om 18:44

In de UEFA Conference League moet KAA Gent nog twee groepsmatchen afwerken. Toch zijn de Buffalo's nu al zeker van de groepswinst in groep B met dank aan FC Flora Tallinn.

In de groep van Gent speelde Flora donderdag thuis tegen Partizan Belgrado. De ploeg uit Estland haalde het met 1-0. Miller maakte het enige doelpunt van de match. Flora telt daardoor na vijf speeldagen vijf punten. Partizan blijft na vijf speeldagen op zeven punten steken. KAA Gent telde na vier speeldagen al tien punten en was al zeker dat het Europees zou overwinteren. Anorthosis had na vier speeldagen twee punten gesprokken. 

Nu is Gent dus ook zeker van de groepswinst, ook als het haar matchen tegen Anorthosis en Flora zou verliezen. Flora kan immers maar op acht punten maximaal komen. Partizan kan door winst tegen Anorthosis nog op tien punten komen. Maar wanneer twee ploegen met gelijke punten eindigen telt het onderlinge resultaat. In de Ghelamco Arena werd het tussen Gent en Partizan 1-1, maar in Belgrado wonnen de Buffalo's met 0-1.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws