Jaecques ziet oorzaak mindere resultaten Antwerp: “Ongelooflijk frustrerend”

Jaecques ziet oorzaak mindere resultaten Antwerp: “Ongelooflijk frustrerend”

25-11-2021 16:12
6

Royal Antwerp FC neemt het vanavond in de Europa League op tegen Frankfurt. In Europa draait het niet en ook in de competitie zijn er wisselende resultaten. Sven Jaecques laat zich uit over de situatie.

Antwerp kan een goede vorm maar niet vasthouden. “Daar is het ongelofelijk frustrerend dat we goeie prestaties afwisselen met ondermaatse. Het verschil tussen de match tegen Anderlecht en de eerste helft in Sint-Truiden was te groot. De tweede was weer beter – niet qua lijn en structuur, wel qua passie en kansen –, maar bon.”

Jaecques ziet wat Antwerp mist. “Op dat moment stond het al 2-0, omdat de foutjes weer waren afgestraft. Misschien zijn we soms te naïef en missen we wat maturiteit. Yusuf 21, Vines 22, Bataille 21, Balikwisha 20, Eggestein 23,… We hebben een pak jonge spelers en dat merk je soms”, citeert Het Nieuwsblad.

Verstraete zei dat Antwerp 'klootzakjes' mist. “Ik weet niet of je het klootzakjes moet nemen, maar we missen een stukje leiderschap. Spelers die op en naast het veld het verlengde zijn van de coach. Die kunnen slaan bij wie het moet en zalven waar nodig. Op zich ben ik content dat het dát is wat we missen. Dat het niet aan de kwaliteit van de spelers ligt. Aan hun wil om te winnen evenmin.”