Toch nog Napoli voor Mertens? ‘Speler mag blijven onder nieuwe voorwaarden’

Toch nog Napoli voor Mertens? ‘Speler mag blijven onder nieuwe voorwaarden’

Gepubliceerd: donderdag 25 november 2021 om 21:15do 25-11-2021 om 21:15

Laatste update: donderdag 25 november 2021 om 21:19do 25-11-2021 om 21:19

Speelt Dries Mertens volgens seizoen toch nog voor Napoli? Het leek erop dat de wegen van club en speler na dit seizoen zouden scheiden. Nu zou er echter toch een voorstel op tafel liggen voor een extra seizoen.

Met dat nieuws komt het gereputeerde La Gazzetta dello Sport naar buiten. Eerder werd verondersteld dat Mertens geen nieuwe aanbieding zou krijgen op het einde van dit seizoen. Enkele MLS ploegen lagen dan ook al op vinkenslag om Mertens een voorstel te doen.

Die zouden echter toch naast Mertens grijpen. Volgens het Italiaanse nieuwsmedium wil Napoli Mertens een nieuw voorstel doen. De overeenkomst voor een extra seizoen zou eerder symbolisch gemotiveerd zijn. De club gelooft dat Mertens nog een belangrijke rol voor Napoli kan spelen na zijn carrière. Ook Mertens zou een voorkeur geven aan een verlengd verblijf in de Italiaanse stad.

Mertens zou echter sterk moeten inleveren wil hij er nog een jaartje bij doen in Italië. Het nieuwe salaris van Mertens zou ver onder de vijf miljoen euro liggen dat de aanvaller momenteel jaarlijks opstrijkt. Afwachten dus hoeveel financiële opofferingen Mertens wil maken om bij de Italiaanse topclub aan de slag te blijven.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws